6 woorden die je elke dag gebruikt


Verwijder deze 6 woorden die je elke dag gebruikt uit je leven en je zal succes ontvangen...


Als je meer fantastische zaken wil aantrekken in je leven zoals liefde, geluk, gezondheid, vreugde, blijdschap, overvloed of rijkdom, STOP dan met de volgende 6 woorden te gebruiken.


We gebruiken deze heftige woorden dagelijks, ze zijn verantwoordelijk voor onze taalpatronen en kunnen dus kleine energieblokkades in ons bewustzijn prenten.

Dat lijkt misschien niet zo een groot probleem, maar de bewuste of onbewuste vibratie die we aan onze woorden koppelen, kunnen het verschil maken tussen een leven vol overvloed of een blokkade waardoor je steeds situaties aantrekt die je net niet meer wil.Ben je klaar om te ontvangen?


Hier komen ze...


1. Haat

Iets of iemand 'haten'kan toevallig in een conversatie gebruikt worden maar haten staat in de top 3 van woorden die drama in je leven aantrekken. Bovendien verplicht het woord 'haat' onze hersenen om negatieve zaken te zoeken om in de conversatie te gebruiken. Wanneer je je meer bewust wordt van de woorden die je kiest, begint de wereld rondom jou te veranderen.


Voorbeeld: 'Haat jij dit weer ook zo?"


Deze vraag kan onbelangrijk lijken maar ze neemt de essentie van dankbaarheid en appreciatie weg. En net daar zit de magie van ontvangen.


Uitdaging: 

Zie zaken die je apprecieert en praat dààrover. Het verhoogt je frequentie en zorgt ervoor dat je je gelukkiger voelt.
2. Zou moeten

De woorden 'zou moeten' zijn bijna altijd geladen met verwachtingen die insinueren dat iemand iets niet helemaal goed doet.


Voorbeeld: "Ze zou haar kinderen vaker moeten bezoeken".


Deze opmerking voedt de wrok die in JOUW hart groeit als er niet aan jouw verwachtingen wordt voldaan.


Laat mensen verantwoordelijk zijn voor hun eigen daden en stop dus met zeggen wat ze 'zouden moeten' doen. Als je ermee ophoudt te zeggen wat anderen 'zouden moeten' doen, creëer je een nieuw gevoel van vrijheid in je eigen hart en dat voelt fantastisch!Uitdaging: 

Maak jouw verwachtingen duidelijk en nodig anderen uit om open te staan voor alle mogelijkheden in plaats van hun te zeggen wat ze wel of niet zouden moeten doen.3. JA (met voorwaarden en een filter)

Ben jij een pleaser? Iemand die altijd "JA" zegt omdat je een ander niet wil kwetsen?


Je kan ook JA zeggen met voorwaarden want je filtert je eigen behoeften weg als je dit vaak toepast. 

Wanneer jij ja zegt tegen een ander, zeg je dus nee tegen jezelf. (Als het niet van harte is bedoel ik).


Uitdaging: 

Als je weet dat dit een valkuil voor je is, geef jezelf tijd voordat je antwoord geeft op belangrijke beslissingen. Zeg dat je het even gaat bekijken. Antwoord pas als je voelt dat het in je hoofd-hart-buik klopt. 

Koop tijd - Dit is noodzakelijke zelfzorg4. Blut / arm

Hoe vaak affirmeer je dat je niet genoeg geld hebt, het nu niet kan betalen, dat je arm bent of nooit rijk zal zijn?

Affirmeren is zoals iets wensen.

Het Universum hoort dit als een affirmatie (dus een wens) en antwoordt meteen.

Om aan te trekken wat je echt wil in je leven, dien je eerst te ZIJN wie je bent.


Hiervoor gaan we krachtige IK BEN-affirmaties gebruiken.Als je wil weten hoe je iets kan wensen wat je wél wil, kijk dan even naar mijn Eeuwenoud Ritueel. 


Uitdaging: 

Gebruik mijn krachtige affirmaties die je helpen om weer naar je ziel te luisteren en overvloed, welvaart, liefde en geluk in je leven aan te trekken.

Gebruik ze elke dag zodat ze je nieuwe overtuigingen worden.5. Nooit / Altijd 

Zeg nooit nooit. Natuurlijk stel je grenzen en geef je aan het Universum duidelijk aan wat je wil maar als je zegt 'dat komt toch NOOIT goed' (zeker als je het met veel passie zegt), zal dit je ziel uitdagen om te groeien.


Vaak zien wij maar enkele mogelijkheden terwijl ze hierboven nog andere opties hebben die veel meer inhouden dan wij hadden durven dromen!


Uitdaging: 

Open je hart voor alle mogelijkheden.6. Schaamte / Schuld

Heb je al ooit gezegd "Je moest je schamen!"?

Auch. Dat is een vieze. Schaamte is geen leuk gevoel en om dit woord naar iemand anders te slingeren is dus ook niet netjes. Meer nog: het bevat een oordeel van JOU. Ga eens na welk oordeel jij velt over de ander? 


De energie die jij uitstuurt, komt altijd naar je terug in alle precisie. Onthou dat.

Je wil dat je ziel in een toestand zit waar je altijd kan leiden met liefde en compassie.


Ook schaamte over jezelf en/of wat je meemaakte is vernietigend.


Schuld bestaat niet: in alles zit een les.


Zowel in schaamte als in schuld zit een 'oordeel'. En een oordeel is maar de mening van 1 persoon. Die niet in de schoenen staat van de ander en alleen al daardoor niet het recht heeft om een oordeel te hebben.


Uitdaging: 

Herinner je dat schaamte en schuld 'nooit' verandering voortbrengen. Ze houden je gegijzeld en brengen je niets.  Je doet wat je kan tot je beter weet. En dan doe je beter.

We zijn mensen en we doen ons best, dus schuld en schaamte horen daar niet thuis.
In mijn training van shit naar SHINE, bekijken we nog dieper hoe je door je eigen

taalpatronen je bestellingen bij het Universum eigenlijk saboteert.