7 stijlen om te manifesteren


7 stijlen om te manifesteren - welke is de jouwe?


Ken je het prachtige boek van Gary Chapman - 5 Love Languages? Het gaat over de 5 verschillende manieren waarop we verkiezen liefde te ontvangen in onze relaties. Het deed me denken aan de verschillende manieren hoe je kan manifesteren. Hoe we specifiek onze eigen realiteit creëren door verschillende methodes tijdens verschillende periodes in ons leven in samenwerking met het Universum.


Ik ben ervan overtuigd dat je niet aan 1 stijl gebonden bent voor de rest van leven. 
De ultieme relatie waar we ons in bevinden is deze tussen onszelf (ons hogere zelf) en het Universum. We zijn altijd onze realiteit rondom ons aan het co-creëren.


Wanneer we een intentie plaatsen, antwoordt het Universum op onze emotionele frequentie. Het is een bijzondere dialoog en een uitwisseling van pure liefde. 


---

Jouw Manifesteer-stijl wordt bepaald door de vreugde die vrijkomt in je hart als je denkt aan hoe het Universum je vooruitgang en transformatie toont door jouw ervaring. 


---De 7 manifesteer stijlen zijn: 1. Weten, inzichten en Instinct/Intuïtie

Je stijl komt in de vorm van een bevestiging door intuïtief inzicht. Het is prachtig om je leven te kunnen leiden met je hoofd-hart en buikgevoel. De combinatie van deze 3 zorgt voor een duidelijke bevestiging dat iets voor jou ok is. De mate van duidelijkheid die het Universum door jou aflevert, is speciaal en bijzonder. 

Het Universum versterkt haar connectie met jou door je inzicht, je wijsheid en je natuurlijke instincten om je hoogste pad van vreugde, vrede, creativiteit en service te kiezen.


Lieve Engelen, dankje voor het geschenk van intuïtief inzicht en wijsheid. Laat me altijd geleid worden in de momenten waar ik het meeste begeleiding nodig heb. Danku. Zo is het, zo zal het zijn.2. Signalen, dromen & visie

Als je signalen van 'afstemming' tegenkomt, is dit een geschenk van het Universum. Het geeft je een gevoel dat je oneindig gesteund wordt. Of je nu de gave hebt om een visie in je geest te kunnen voorstellen van de toekomst, een droom ontvangt of je dubbele nummers (111) ziet op een nummerplaat, dan is dit jouw stijl van manifesteren.


Lieve Engelen, Universum, dankje voor de signalen, dromen en visie dat ik in het proces zit van mijn intenties te manifesteren. Zo is het, zo zal het zijn.3. Dankbaarheid & Appreciatie

Je bent dankbaar om er te zijn. Je bent dankbaar voor alles wat je tegenkomt. Je apprecieert de kleinste details die in jouw leven verschijnen omdat je weet dat het Universum in de kleine details zit. Het Universum stuurt je op de meest krachtige manier liefde als je in een gemoedstoestand van dankbaarheid bent. Het voelt zalig zoals de energie van puur geluk.


Liefste Engelen, Universum, dankje voor alles wat in mijn leven verschijnt. Zo is het, zo zal het zijn. 4. Vreugde & Plezier

Kinderen hebben deze manifesteer stijl automatisch. Ze hebben nog geen angst om beoordeeld te worden, ze vertrouwen erop dat er voor alles gezorgd wordt. Ze zijn aanwezig in het nu en nemen moment per moment. Vreugde is het ultieme gevoelvan bewustzijn. Hoe meer je vreugde ervaart, hoe meer het Universum door je kan stromen met geïnspireerde ideeën en je hart kan openen naar nieuwe en fantastische kansen en mogelijkheden. 


Lieve Engelen, Universum, ik laat nu weer de vreugde toe van een kind. Stuur me de mensen die deze energie delen. Laat me weer giechelen elke dag en geef me een gevoel van vreugde door mijn dagen. Zo is het, zo zal het zijn.5. Creatie & Flow

Het Universum stuurt liefde door jou op momenten dat je aan het creëren bent. Iets aan het maken, ontwerpen, ontwikkelen, ...

Of je nu een gedicht schrijft, een post maakt , eten bereidt, bloemen uitkiest en in een vaas zet, stil bent - het Universum resoneert op het energieveld dat je uitstuurt om iets vanuit niets te creëren. Het is prachtig, authentiek en transformerend.


Lieve Engelen, dankje voor de flow van creativiteit om mijn emoties te uiten en dankje voor je liefde en energetische frequentie. Zo is het, zo zal het zijn.6. Synchroniciteit & Connectie met anderen

Er bestaat niet zoiets als 'toeval'. Alles gebeurt met een doel - niet noodzakelijk met een reden. Wanneer je een synchroniciteit ervaart (zoals een vriendin tegenkomen waar je net aan dacht) is dat het Universum dat jouw flow van mogelijkheden toont. Als je een mensen-mens bent dan is het zo magisch als je op een evenement met duizenden mensen bent, je toch uitkomt bij de mensen die bij jouw zielenfamilie horen. Ik heb dit zo vaak meegemaakt op festivals of opleidingen dat je bij het eten bijvoorbeeld net met iemand in gesprek komt die ook met Engelen praat. Zo magisch. Het Universum brengt jullie samen met een doel. Als je opwinding voelt bij dit idee, is dit jouw manifesteer-stijl.


Lieve Engelen, dankje om mijn zielen familie en gelijkgestemden naar mij te sturen - ze steunen me en inspireren en 'voeden' mijn positieve vibes. Zo is het, zo zal het zijn.7. Meditatie & Gebed

Deze stijl is universeel. Als je zit, staat, lacht, sport, liefde bedrijft, wandelt in de natuur met de stilte in je hart, in diepe connectie om creativiteit en onbeperkte energie te ervaren - ben jij een levende liefdesbrief voor het Universum. 

Wanneer je je hart afstemt op het heelal van onbeperkte mogelijkheden, zal het Universum antwoorden. ELKE KEER OPNIEUW. Het lijkt soms niet onmiddellijk, maar het is wel zo. Je moet er gewoon op vertrouwen dat je gebed vertaald wordt en de grootste tegenslagen overwint.


Lieve Engelen, ik connecteer met de diepste eerbied, overgave en aanwezigheid aan alles wat is en alles wat zal zijn. Zo is het, zo zal het zijn.
Met welke stijl resoneer jij het meest? 
Als je zelf aan de slag wil met jouw onbeperkte mogelijkheden,

check dan even of mijn unieke training 'van shit naar SHINE' iets voor jou kan zijn:


Na het lezen van dit e-book weet jij precies:


* Waarom het zo belangrijk is dat je in je flow komt

* Dat je verantwoordelijk bent om zelfleiderschap te nemen in je leven en je zaak door naar je ziel te luisteren

* Dat je oude trauma's en beperkende overtuigingen achter je kan laten

* Echt connectie kan maken met jouw verlangensZodat jij:


 * Geen geld meer verspilt aan zaken die je niet helpen
 * Geen energie meer verliest om proberen te veranderen wat je niet kan veranderen

 * Niets meer op je nek haalt (mensen, situaties,... )wat je eigenlijk niet wil


Het e-book voor vrouwen die zichzelf durven aanpakken om de meest gelukkige & succesvolle versie van zichzelf te worden.


 Méér aantrekking, méér kracht, méér resultaten!Shine


Het e-book voor vrouwen die gelukkig en succesvol door het leven van hun dromen willen stappen!