7 Signalen dat het Universum


7 Signalen dat je bestellingen

van het Universum onderweg zijn


We willen allemaal graag weten of we op de juiste manier bezig zijn wanneer het gaat over de Wet van de Aantrekking. De meeste mensen kennen 'the Secret' en vragen zich dan af waar alle spullen en overvloed blijven en waarom het nog niet tot bij ons is gekomen. Hoe weet je dat het Universum je kleine signalen stuurt dat je op het juiste spoor zit en dat je bestelling is aangekomen? :-)


Hier zijn 7 'bewijzen' dat alles onderweg is....


1. Je hebt het gevoel dat je echt naar je ziel luistert

Je voelt het in je buik. Een enthousiaste energie die je 's morgens uit bed doet springen of je 's nachts wakker houdt omdat je aan de slag wil. Wanneer je volledig in lijn leeft met je zielsmissie en visie, stuurt het Universum je een zalige energie van opwinding en enthousiasme om te laten voelen dat je aan het manifesteren bent.

Vaak beginnen we dit tussen ons 30ste en 40ste te ervaren dat we onze missie willen volgen.


Gebedje: 

Dankjewel Universum, Engelen, om mijn zielsmissie op het juiste moment aan mij te tonen.2. Uitnodigingen, kansen en mogelijkheden beginnen je leven binnen te stromen

Je voelt dat je 'oude leven' niet alles in zich heeft waar jij nu behoefte aan hebt. Nieuwe actie dient zich aan. Je hebt het gevoel dat je vooruit wil en dat je daar zaken voor gaat veranderen. Zelfs als je niet van verandering houdt, wordt de drang groter om toch zaken bij te leren zodat je mee kan evolueren met wat je ziel van je vraagt. De drang om nieuwe wendingen te nemen, is een signaal dat het leven jouw intenties steunt. Leer om te ontvangen. Geef jezelf TOESTEMMING om te ontvangen. Leer JA zeggen en voel je daar goed bij. 


Gebedje: 

Ik zeg ja tegen uitnodigingen en kansen die voor mij goed voelen in mijn hoofd-hart-buik. Ik geef mezelf toestemming om te ontvangen. 3. Mensen vanuit je Zielenfamilie duiken uit het niets op in je leven

Dit is geen familie waarmee je een bloedband hebt. Die bedoel ik niet. Dit zijn mensen die in je leven komen om je eraan te herinneren dat je een mooie, liefdevolle en diepere connectie kan ervaren met mensen die niet tot je eigen familie behoren. Het gaat ook niet over liefdesrelaties maar over mensen die op dezelfde frequentie zitten dan jij en je dus begrijpen op een dieper level, ze hebben dezelfde passie en jullie kunnen uren praten en het voelt alsof je elkaar al jaren kent. Het voelt als thuiskomen.

Je voelt het gewoon als iemand in je Zielenfamilie thuishoort. Je hoeft niets uit te leggen en kan volledig jezelf zijn.


Gebedje: 

Ik ben zo dankbaar dat ik mijn zielenfamilie ontmoet over de hele wereld. Ze steunen me en helpen me herinneren wie ik ben en wat echt belangrijk is.4. Je voelt dat je openstaat voor alle mogelijkheden

Het is heerlijk om te voelen als je in je flow zit. Het voelt alsof de muurtjes rond je hart weg zijn en je met open armen wil ontvangen wat het Universum naar je toe stuurt. Je durft je overgeven en vertrouwen dat je precies dat ontvangt wat je nodig hebt met de juiste mensen op de juiste plaatsen met de juiste middelen.

Mensen gaan vaak pas bidden als er zich een crisis voordoet. Gebruik deze gebedjes ook als het wél goed gaat, zodat het ook goed blijft gaan.


Gebedje: 

Mijn lichaam, geest & ziel staan open om al het goede te ontvangen.5. Je hart loopt over van dankbaarheid & geluk

Wanneer je volledig afgestemd bent, zijn er perfecte momenten in elke dag die je zo gelukkig maken. De zon op je gezicht voelen, de stilte horen, een knuffel van je kind, de adem van je huisdier dat vredig ligt te slapen,... Door de snelle evolutie en de 'schermpjes' vergeten we deze eenvoud vaak. Wat het ook is, wees je bewust dat je aanwezig bent in dit moment om het te zien, te ervaren en te ontvangen. Als je deze zaken niet terug leert waarderen, blijven ook de grote bestellingen uit. Leef in dit moment want dat is alles wat je hebt. 


Gebedje: 

Ik ben elke dag dankbaar. Ik noteer elke dag mijn mooiste moment(en) van de dag. Ik maak een geluk-lijstje aan. Help me eraan herinneren dat ik veel heb om dankbaar voor te zijn.6. Je wordt gevoeliger voor energie

Omdat je je focust op je afstemmen op het Universum, word je gevoeliger voor bepaalde omgevingen. Harde geluiden, veel rumoer, een grote menigte mensen bij elkaar, het wordt moeilijker voor je om daarin aanwezig te blijven. Een café, het kerkhof,.... kan je deze energie laten voelen. Leer goed aanvoelen waar jij je prettig voelt en waar niet. Als je merkt dat het onaangenaam voelt, is deze plaats nu niet ok voor jou. Luister daarnaar en ga weg. 


Gebedje: 

Ik ben van nature intuïtief. MIjn intuïtie is altijd juist en begeleidt me in elke situatie. Ik kies ervoor om daar nu naar te luisteren.7. Je hebt duidelijke intenties uitgestuurd en je staat open voor dit 'of iets beter

Als mensen kijken we naar de mogelijkheden die wij kennen. Dus die we aangeleerd hebben. Als je ervoor openstaat, bestaan er echter nog veel meer andere mogelijkheden die wij nooit hebben aangeleerd. Sinds ik dit besef, bestel ik het 'wat' en laat het 'hoe' los. Wij hoeven niet te begrijpen HOE iets wordt geleverd. Bestel dus wat jij wil 'of iets beter'. Dan geeft je de mogelijkheid om je beperkingen te overstijgen.


Gebedje: 

Ik geef mezelf toestemming om te ontvangen.In mijn training van shit naar SHINE, leer je de details, de gewoonte en de frameworks om alles in de praktijk te brengen met blijvende resultaten voor je rest van je leven.