De 2 woorden om je toekomst te creëren


De 2 krachtigste woorden om je toekomst te creëren


De woorden en taalpatronen die we kiezen in ons dagelijks leven hebben de kracht om onze werkelijkheid te creëren. Elk moment hebben we de keuze welke frequentie we uitzenden naar het Universum om onze wensen te manifesteren.


Zoals je weet: 'denken is creëren'


Maar er zijn 2 specifieke woorden die bepaalde overtuigingen in ons onbewuste sluiten en letterlijk programmeren hoe we door ons leven bewegen als mens.


IK BEN


Deze twee kleine woordjes zijn misschien maar 5 letters lang maar ze hebben een enorme capaciteit en kracht om elk aspect van je leven te vormen en te veranderen tot in het kleinste detail.'IK BEN' is een affirmatie elke keer je het zegt.Wat je ook kiest om erachter te zetten, is een 'gebed' voor het Universum (of de Engelen of God,...) dat je verklaart wie je bent en hoe jij beslist om jezelf te definiëren als mens. Je BEZIT dat statement, je positioneert jezelf, biedt een frequentie aan en bestempelt een patroon dat zal herhaald worden door je hele leven.


Ik had vorige week een cliënte die graag zou deelnemen aan mijn training. Ze zei dat ze na 5 jaar huwelijk met 3 kinderen achterbleef die ze alleen moest opvoeden en grootbrengen. Ik voelde onmiddellijk mijn systeem reageren: herkenning. Ik wéét hoe het voelt om met lege handen te staan en je voor 10€ gaat tanken omdat het nu niet lukt. Als mama is dat niet evident. 


Er was 1 zin die me het hardst raakte. Ze wou echt deelnemen want ze wist dat dit is wat ze nodig had. Ze legde uit waarom het niet lukte op dit moment en deze 3 droevige en heftige woordjes zorgden ervoor dat ik deze blog schreef....IK BEN ARMHet voelde als een boks in mijn maag dat veel mensen hun woorden zo lichtzinnig gebruiken. Ik heb het niet over basisbehoeften zoals ' IK HEB HONGER' of de basis innerlijke behoefte. Ik heb het over uitspraken die aan je ziel blijven plakken zoals muggen aan een lamp.IK BEN TE OUD

IK BEN DIK

IK BEN ONGELUKKIG

IK BEN DOM

IK BEN NIET GENOEG

IK VERDIEN GEEN LIEFDEIk weet niet of je het snapt. Het punt is dat deze uitspraken in je bewustzijn gaan kleven en zo je realiteit worden. Omdat jij dat zelf zo creëert door deze uitspraken te gebruiken. Het goede nieuws is dat je de mogelijkheid hebt om je bewustzijn te veranderen en je patronen te vervangen om je op een nieuwe koers te zetten.


Eerlijk: als je je focus zet op je beperkende taalpatronen kan dat alles veranderen in je leven.


Probeer deze en kijk of je ze op een of andere manier in je dagelijkse gesprekken kan verwerken:IK BEN DANKBAAR

IK BEN GELUKKIG

IK BEN BLIJ

IK BEN GELIEFD
IK BEN GEZOND
IK BEN RIJKOf kijk even bij mijn blog voor nog meer affirmaties.

Het kost niet veel moeite om je woorden wijzer te kiezen. Enkel bewustwording. Je kan zelfs elke dag focussen op affirmaties die je helpen om je oude patronen te vervangen. Je zal de mirakels ervaren als resultaat van je nieuwe IK BEN-verklaringen. Je zal ook merken dat je voorzichtiger wordt met de woorden die je kiest wanneer je met anderen praat. 


Probeer zelf het maar eens, wees lief voor jezelf en geniet van het proces van ontwerpen van je nieuwe ziel-uitspraken.


Ik heb een e-book ontworpen met een check-list om na te gaan of jij

geldblokkades hebt. Je kan de vragen eerlijk beantwoorden zodat je

nu onmiddellijk al inzichten ontvangt:   klik hier om het e-book te lezen.

Omdat we als vrouwen vaak zo onbewust omgaan met onze oude patronen die we mee kregen van vroeger en deze me steeds saboteerden en tegenhielden om echt succesvol te zijn, ontwikkelde ik mijn training van shit naar SHINE. 


Kijk hier voor meer info: