Alles manifesteren wat je wil

Hoe je alles kan manifesteren wat je maar wil


Leren manifesteren wat je wil vraagt een concreet en werkbaar plan.Dit zijn de 5 stappen:STAP 1: VRAAG SPECIFIEK EN DUIDELIJK

Voordat je je afvraagt hoe je alles kan krijgen  wat je wil, dien je exact te omschrijven WAT je wil, voor jezelf en voor iemand anders moet het klaar en duidelijk zijn. Hoe ver? Hoeveel? Denk daar eens over na. Als je een lening nodig hebt voor je bedrijf, hoe ga je dan te werk? Je definieert precies wat je nodig hebt, waarom en wanneer je het nodig hebt. Je dient ook te laten zien wat je ermee gaat doen. Het werkt net hetzelfde met alle andere zaken die je wil bestellen bij het Universum of bij andere personen.STAP 2: VRAAG WIE JE KAN HELPEN

Het is niet voldoende om specifiek te vragen. Je moet het aan iemand vragen met de juiste toegang tot wat jij nodig hebt. Leren hoe te manifesteren wat je wil – een betere job, een betere relatie, meer tijd met je gezin – vergt iets vragen wat iemand anders al heeft – hun tijd, hun energie, hun wijsheid en hun bronnen. Om te leren meester worden van manifesteren wat je wil, is de truc dat je mensen vindt die succesvol zijn in wat jij wil doen en hen om hulp vraagt. Dat wil niet zeggen dat je op hun leunt en dat zij al het werk voor je doen maar het gaat erom dat je een ander perspectief krijgt en iemand anders succes onderzoekt, zodat jij ook succesvol wordt.


“It is not what we get, but who we become, what we contribute…

that gives meaning to our lives.” – Tony Robbins

STAP 3: CREËER WAARDE VOOR DE PERSOON AAN WIE JE HULP VRAAGT

Dus niet gewoon vragen en verwachten wat je wil. Zoek uit hoe je deze uitwisseling gezamenlijk interessant kan maken zodat de andere partij gestimuleerd is om mee te werken. Waarde creëren hoeft niet altijd tastbaar te zijn. Als je een zaakvoerder 10.000€ zou vragen, zou je waarschijnlijk niet ver komen. Maar als je hem liet zien hoe je die 10k zou gebruiken om zijn strategieën te verbeteren, zou hij meer waarde zien in je aanvraag.


STAP 4: VRAAG met GEFOCUSTE en CONGRUENTE OVERTUIGING

De gemakkelijkste weg naar falen is om tegenstrijdigheid uit te sturen. Als je niet overtuigd bent van wat je vraagt, hoe kan iemand anders dat dan zijn? Zorg dat je overtuiging in je woorden en lichaamstaal zichtbaar is. Toon dat je zeker bent van wat je verlangt en je komt zoveel dichter bij het ontdekken hoe je alles wat je wil kan krijgen in het leven.STAP 5: VRAAG TOT JE HEBT WAT JE WIL

Oefenen hoe je alles wat je wil kan manifesteren betekent niet dat je dezelfde persoon voortdurend hetzelfde moet vragen. Wees zo flexibel dat je je tactiek verandert en aanpast tot je je doel bereikt. Als je het leven van succesvolle mensen onderzoekt, merk je dat ze bleven vragen, bleven proberen, bleven veranderen, bleven bijsturen, zelfs wanneer ze met tegenslag te maken kregen. Omdat ze wisten dat er vroeg of laat iemand zouden vinden die hun kon helpen. Ze accepteerden zelden de eerste keer “neen”, en dat moet jij ook niet doen.  


Denk aan onopgeloste uitdagingen in je leven. Als je deze 5-stappen formule toepast, kan je dan een nieuwe uitkomst bereiken?


Neem vandaag nog Stap 1 door te beslissen wat je exact moet aanpakken om deze uitdaging op te lossen en je zal zien dat je veel dichter bij de uiteindelijke oplossing zal komen.


Leren hoe je alles in je leven kan krijgen vraagt oefening, training om in contact te komen met wat je echt inspireert.

Ontdek wat jouw drijfveren zijn achter je doelen zodat je een geweldige toekomst kan creëren in de training van shit naar SHINE.

Wil je zelf leren hoe je die gelukkige zelfzekere versie van jezelf kan worden en van shit naar SHINE gaan?


In het ebook 'SHINE', vertel ik hoe ook jij méér aantrekking, méér kracht, méér resultaten kan ervaren.

Na het lezen van dit e-book weet jij precies:


* Waarom het zo belangrijk is dat je in je flow komt

* Dat je verantwoordelijk bent om zelfleiderschap te nemen in je leven en je zaak door naar je ziel te luisteren

* Dat je oude trauma's en beperkende overtuigingen achter je kan laten

* Echt connectie kan maken met jouw verlangensZodat jij:


 * Geen geld meer verspilt aan zaken die je niet helpen
 * Geen energie meer verliest om proberen te veranderen wat je niet kan veranderen

 * Niets meer op je nek haalt (mensen, situaties,... )wat je eigenlijk niet wil


Het e-book voor vrouwen die zichzelf durven aanpakken om de meest gelukkige & succesvolle versie van zichzelf te worden.


 Méér aantrekking, méér kracht, méér resultaten!SHINE


Het e-book voor vrouwen die gelukkig en succesvol door het leven van hun dromen willen stappen!