Spiritueel & rijk


3 redenen waarom je niet meer jaloers zal zijn op andere vrouwen én je ook Spiritueel én Rijk kan zijn.
Overal en op elk moment zie je ze... de posts waarin een vrouwelijke influencer met haar laptop op een exotisch strand beweert dat ze werkt waar en wanneer en voor wie ze wil.

Ze triggeren ons dat we vrijheid missen en misschien wel voldoende inkomen om dit leven te leiden waar we werkelijk van dromen.


Je beslist dat je ook iets wil veranderen en volgt ergens een workshop of cursus. Dat is leuk maar brengt geen blijvende veranderingen met zich mee. Je geeft nog meer geld uit aan een hulpverlener of coach om je te helpen met je eigenwaarde en je zelfbeeld. 


Maar alle stemmetjes uit het verleden blijven maar om je aandacht vragen.


Ben ik wel goed genoeg?

Doe ik het wel goed genoeg?

Als mijn moeder het vraagt, moét ik dat echt wel doen.

Hoe kan ik nu 'neen' zeggen tegen die vriendin zonder haar te kwetsen en zonder me slecht te voelen.


Er zijn er al zoveel die doen wat ik wil doen.

Stel ik me niet gewoon aan?

Durf ik dat aanrekenen?

Pff, laat het anders maar ik moet toch eerst het huishouden runnen en als de kids groot zijn heb ik meer tijd.


Hoe vind ik nog orde in deze chaos want ik doe alles alleen? 


Als ik nergens naar moest kijken, zou ik een assistent inhuren en een persoonlijke coach zodat ik me altijd goed kan voelen en mijn hindernissen onmiddellijk kan vertellen en oplossen.


Je hébt al stappen gezet en je wéét dat je meer wil en kan...Tot je weer een post ziet voorbij komen en dan begint het hele cirkeltje weer opnieuw.


Hoe doet ZIJ dat toch?


Een opleiding kan heel waardevol zijn als aanvulling op wie jij bent.

Als je echter je diepere zelf niet gaat aanpakken (ja vooral de healers, zorgkundigen en de gevers onder ons :-) ) blijf je keer op keer tegen dezelfde pijnlijke blokkades aanlopen die jou zelf saboteren.


Ik zie die workshops en opleidingen dus als iets extra maar niet de nodige diepgang om blijvende resultaten te krijgen.


Vooral healers en spirituele coaches lijken het erg moeilijk te hebben met 'ontvangen'. Ze zijn geboren om te geven en te helpen maar dat daar tegenover ook een overvloedig leven kan staan, lijkt nog ergens te botsen.

 

Dé drie grootste nadelen van jezelf blijven vergelijken met anderen:


1. Je voelt je slechter en minder waard…


Op Social Media (en daarbuiten) is niets wat het lijkt. Iedereen kan zijn wie ze wil online. Je voelt niet wat echt is en wat niet en je gaat oppervlakkig conclusies trekken waardoor je denkt dat er toch al zoveel zijn die doen wat jij doet en dat het jouwe er dus niet toe doet. Je vergeet de waarde van wat jij hier komt doen en dat bezorgt je een slecht gevoel.


2. Het kost veel energie


Voortdurend volgen wat anderen doen kost energie. Ondertussen ben jij niet bezig met JOUW plannen, jouw dromen en jouw visie.


3. Momentopname


Het is totaal niet rendabel, het brengt je niets op en het bezorgt je kopzorgen op korte en lange termijn.  Het is even leuk om te dromen hoe jij het dan zou doen maar op lange termijn levert het zeker niks op. 


Wat dan wel…. zul je denken?Zou je niet veel liever willen dat je het hele jaar door fijn aan je dromen, jouw zaak werkt, de juiste mensen aantrekt die volledig met jou resoneren zodat je diepgaandere relaties hebt waarin je volledig jezelf kan zijn en neen zeggen gewoon begrepen wordt?Dat je gaat snappen hoe jij zelf in elkaar steekt en waarom je reageert zoals je reageert en dat dus ook zelf kan aanpassen als jij dat nodig vindt?


Dat als je in stress schiet je plots een van je ouders uit je mond hoort komen omdat je deze patronen nog steeds meedraagt?


Jij bent jij en jij bent nu de zaakvoerder van je leven. Maar als vrouw beseffen we dat vaak nog niet voldoende. Dat is ook precies waarom ik mijn methode 'van shit naar SHINE' heb ontwikkeld inclusief het Mirakeldagboek.


Iedereen weet natuurlijk dat we allemaal een Ziel hebben.


Onze Ziel wil graag wijzer worden en kiest daarom lessen uit die we in dit leven kunnen meester worden.


Het is superbelangrijk dat je wéét welke les jouw ziel gekozen heeft want enkel zo kan je weten waarom bepaalde situaties jou steeds blijven overkomen.


Je kan alles heel rationeel gaan overdenken, maar als iets je écht raakt en je krijgt kippenvel of de tranen stromen over je wangen zonder dat je huilt, dan wijst dat erop dat je ziel werd aangeraakt.


Met je ratio alleen lukt het niet. Je zal in je zaak wel alle marketing & sales beheersen, maar wanneer jij met persoonlijke blokkades zit, loopt er niets meer. 

Als jij je niet leert afstemmen op wat je echt wil en wat bij je past, trek je voortdurend 'vervelende' klanten aan of mensen die niet willen betalen.

Hoe komt dat dan?


En daar komen de lessen weer kijken. Als het jouw missie is om bijvoorbeeld de les vertrouwen meester te worden en je bent je hiervan niet bewust, blijf je deze situaties aantrekken. Zonder dat je je daarvan bewust bent dus.


Het is van groot belang dat je leert afstemmen maar ook dat je leert beseffen dat jij je leven kan uitschrijven zoals je het graag wil. En dat gaat niet met die ratio alleen. Daarvoor heb je de combinatie nodig met je 'spirituele' kant.


Waarbij ik even wil duiden dat ik spiritualiteit niet op een 'zweverige' manier bedoel maar puur Wie ben ik en waar sta ik voor.

Onze kern wil voortdurend groeien en uitbreiden. Dat gebeurt automatisch. Alleen schieten er vaak andere mechanismen in gang die dit willen tegengaan. Als jij je kern niet de mogelijkheid geeft om te groeien en om het verleden echt opgeruimd achter je te laten, worstel je verder met ongewenste resultaten.


Van zodra jij Spiritueel Succes leert boeken, zal dat in je zaak zichtbaar zijn, maar ook in je relaties, financiën, gezondheid,...


Je gaat je eigen waarheid kiezen door je intuïtie te volgen. Niet die van je ouders, je partner, je baas, je kinderen. Die van JOU zelf. Want alleen jij weet hoe jouw droomleven eruit ziet. En als jij dit pad volgt, het jouwe, gaan andere mensen dat opmerken en jouw authenticiteit opmerken en werk je als een magneet voor anderen.


Alle grote succesvolle ondernemers in de wereld hebben 1 ding gemeen: ze hebben hun intuïtie leren vertrouwen. 

En dat kan je alleen leren als je bereid bent om shit op te ruimen.En dat lukt vaak niet in je eentje maar het hoeft ook niet moeilijk te zijn. 

Neen, je leert stappen zetten die voelbaar en zichtbaar zijn, ook voor jouw omgeving.

En vooral: die naar de toekomst toe blijvend zijn.

Je leert om niet alleen hulp te bieden maar ook te ontvangen.


En waarom dan leren creëren? Hoe je de wet van de aantrekkingskracht gebruikt en het simpel maakt om jouw droomleven uit te werken zodat het ook daadwerkelijk werkelijkheid wordt. Maar om aan te trekken wat je echt wil, dien je in jouw flow te zitten want van daaruit kan je creëren en boek je de resultaten die je echt wil.Hoe zalig is het om te beseffen dat de wereld wacht op jouw unieke geschenken en dat je uniek bent en speciaal alleen al omdat je geboren bent! Maar ook dat je niet alleen staat met je problemen en moeilijkheden. Dat je onderdeel uitmaakt van een groep vrouwen die weten hoe je je voelt en zich ook kwetsbaar durven opstellen zodat we samen in groep tot magische oplossingen komen.


Dus de 3 regels:


1. Wanneer jij je focust op wat jouw kern nodig heeft en van je vraagt, komen er zoveel ideeën, inspiratie en de juiste mensen en situaties op je pad zodat je geen tijd en zin meer hebt om met andere vrouwen te vergelijken.


2. Wanneer jij leert voelen en ervaren hoe het is om de gelukkigste versie van jezelf te zijn, word jij zo een vrouw die andere vrouwen ook helpt omdat je bent gaan begrijpen dat het Universum enkel het beste voor je wil. Maar jij moet het wel leren juist bestellen.


3. Je hebt leren begrijpen dat iedereen zijn eigen unieke pad heeft gekozen en dus iedereen ook net de mensen en situaties krijgt die bij haar passen. Ook jij. Ook die andere vrouwen. Daardoor bestaat er geen concurrentie.

Wil je zelf leren hoe je die gelukkige zelfzekere versie van jezelf kan worden en van shit naar SHINE gaan?


In het ebook 'SHINE', vertel ik hoe ook jij méér aantrekking, méér kracht, méér resultaten kan ervaren.

Na het lezen van dit e-book weet jij precies:


* Waarom het zo belangrijk is dat je in je flow komt

* Dat je verantwoordelijk bent om zelfleiderschap te nemen in je leven en je zaak door naar je ziel te luisteren

* Dat je oude trauma's en beperkende overtuigingen achter je kan laten

* Echt connectie kan maken met jouw verlangensZodat jij:


 * Geen geld meer verspilt aan zaken die je niet helpen
 * Geen energie meer verliest om proberen te veranderen wat je niet kan veranderen

 * Niets meer op je nek haalt (mensen, situaties,... )wat je eigenlijk niet wil


Het e-book voor vrouwen die zichzelf durven aanpakken om de meest gelukkige & succesvolle versie van zichzelf te worden.


 Méér aantrekking, méér kracht, méér resultaten!Shine


Het e-book voor vrouwen die gelukkig en succesvol door het leven van hun dromen willen stappen!