Jezelf zijn - hoe dan?


De weg naar jezelf

Sommigen onder ons leerden afstemmen op de ander in de hoop op erkenning en goedkeuring.

Hierdoor blijf je je verantwoordelijk voelen voor de behoeften en de gevoelens van die ander. En. om deze te 'fixen'. Negeren en verdoven


Ongemakkelijke gevoelens en pijn blijf je negeren, onderdrukken en verdoven door afleiding om maar niet te hoeven voelen, zodat je verder kan met wat je bezig was.


Dit is het pad dat je uiteindelijk ziek maakt.


De andere optie is de connectie tussen jou en je ziel. 


Als jij deze relatie voluit aangaat en trouw blijft aan de belangrijkste persoon in jouw leven - jijzelf - dan ben je ook in staat om 100% van jouw kostbaarste geschenken tot uiting te brengen en zichtbaar te maken in de wereld.Jezelf zijn - hoe dan?


Een pad met veel meer voldoening, levensvreugde, zelfvertrouwen en connecties die je voeden in plaats van leeg achter laten.


Jij bent het grootste geschenk voor de wereld om je heen wanneer je helemaal JIJ mag zijn.


Ook jij kan deze weg kiezen.

Ook jij mag helemaal zijn wie je bent, wat die ander er ook van vindt. 


De wereld wacht op jou. 

Je hebt alles al in je om te mogen zijn wie je bent een kostbaar waardevol geschenk met je lichaam als gps wat precies vertelt wat je nodig hebt en waar  je heen mag gaan.


Als je tenminste bereid bent om er echt door te gaan en ernaar te luisteren.


Op deze manier maak je terug de verbinding tussen je hoofd en je lichaam.

Tussen je ratio en je gevoel.

Tussen denken en voelen.


Enkel op deze manier zal je je verlangens waar maken en hierbij een diepe levensvreugde en voldoening ervaren.In mijn training van shit naar SHINE, leer je de details, de gewoonte en de frameworks om alles in de praktijk te brengen met blijvende resultaten voor je rest van je leven.