Cheque van het Universum


Cadeautje van mij!Oneindige Overvloed en geldopname van de Bank van Het Universum.Er zijn tientallen creatieve rituelen en leuke manieren die je kan proberen om overvloed, rijkdom en welvaart aan te trekken in je leven. Eén van de eenvoudigste manieren is je krachtige intenties op te schrijven. Vaak zijn we te druk bezig dat we niet rusten en stoppen om het Universum te vragen wat we echt willen. Het is belangrijk dat ik je eraan herinner dat ook jouw magie geactiveerd wordt als je je intenties met een pen neerschrijft op papier.Een inspirerend voorbeeld hiervan is acteur Jim Carrey.


Ergens in 1990 sukkelde Jim Carrey om een betaalde acteerrol te krijgen. Hij schreef zichzelf een cheque uit (dit is een krachtige intentie neerzetten op papier). In de memo schreef hij ‘voor geleverde acteerprestaties’ en dateerde de cheque met 1995.Hij schreef de cheque uit voor $10 miljoen dollar. Hij stak de cheque in zijn portefeuille en droeg hem steeds bij zich. Tegen 1995 had hij verschillende successen zoals Ace Ventura, Pet Detective, The Mask en Liar Liar.Rond deze periode ontving hij $ 20 miljoen dollar per film!


Hier is een CHEQUE VOOR OVERVLOED voor jou (van de Bank van het Universum) om uit te printen, in te vullen en bij je te dragen in je handtas of portemonnee. Dit is een zeer krachtig Ritueel om overvloed aan te trekken dat je zelf kan uitproberen. Wanneer je het bedrag gaat invullen, wees je er dan bewust van dat je je inlogt op de energie van eindeloze overvloed.