HEALING


Mindset en Healing 

Mijn visie


Ik geloof dat ieder mens alle antwoorden al in zich draagt maar dat het soms moeilijk kan zijn om ze zelf te ontdekken. Ik richt mij op mogelijkheden en het zetten van concrete stappen terwijl we onbewuste blokkades zichtbaar maken. Enkel als deze bewust worden, kunnen we ermee aan de slag. Het is mijn wens dat vrouwen zien dat ze uniek zijn, dat ze kunnen zijn wie ze echt zijn en toch weten dat ze nooit de enige zijn die ergens mee worstelt. 

Mindset & Healing


Samen met jou bekijk ik elke keer waar je op dat moment mee zit.


Wat kan je van mij verwachten?


Je neemt plaats op de behandeltafel.

Ik stem me volledig af op jou en spoor (emotionele, fysieke, mentale, spirituele) blokkades op die jou op dit moment beperken.


Oud verdriet, pijn kunnen zo je lichaam verlaten zodat jij opgelucht verder kan.

Ik werk op zielsniveau en je krijgt toegang tot mijn kennis, wijsheid en ervaring.


Enkel als je bereid bent om het innerlijke werken aan jezelf aan te gaan, starten we.


Ik werk enkel met vrouwen die gemotiveerd zijn (emotioneel, fysiek, mentaal, spiritueel en financieel) om echt te transformeren zonder excuses en klaar zijn voor de volgende stap in hun leven (ook al weet je nu nog niet hoe.) Healing 1u15min                               100€"Ik sla mijn vleugels uit ! Het beste wat me gebeurde was jou ontmoeten op mijn pad. Ik volgde cursussen bij jou en dat bracht me dichter bij mezelf. Ik sta nu veel meer open voor dingen, doe en zie alles bewuster en geniet veel meer.     Schrijf dagelijks de dingen  op zodat ik ervaar hoe mijn dag eruit zag. Kom regelmatig 'wondertjes' tegen en aanvaard ze nu ook, zijn echt voor mij bedoeld. Voel nu ook echt dat ik er niet alleen voor sta en ik gewoon de hulp moet vragen die ik nodig heb en merk dat ik die ook krijg op allerlei manieren. Dus een welgemeende dank je wel voor al dat moois in mijn leven."Daniëlla Verhoeven


"Ik kwam de eerste keer voor een healing eigenlijk gewoon om te ontspannen en te genieten, zonder een specifieke klacht. De healing heeft wel heel wat losgemaakt en dit in de positieve zin. Ik ben die dag naar huis gereden met een mega smile! Ik zat vol energie en voelde me herboren. Ook de boodschappen die je meegaf hebben een enorme indruk gemaakt. Die dag zijn er verschillende mooie dingen op mijn pad gekomen. Laatst had ik voor de tweede maal een healing en ook deze keer heb ik er ongelofelijk van genoten. De olie die je tijdens de healing gebruikt en die ik nu ook thuis heb werkt enorm rustgevend op mij. Bedankt voor je luisterend oor, je onvoorwaardelijke liefde en je helende handen."


Lien Thonissen


"Voor ik Kristien heb ontmoet was ik bezig met wat anderen van mij verwachten. Niet echt met wat ik zelf wou. Ik vond dit ook heel normaal en dacht dat ik me gelukkig voelde, maar toch miste ik ergens iets. Ik zat ook volop in een echtscheiding. In mijn huwelijk had ik mij ook volledig aangepast aan mijn partner.


Ik ben Kristien toen op een workshop tegen gekomen en wist direct: Zij kan me helpen om me beter in mijn vel te voelen! Na de eerste afspraak was ik enkel nog meer overtuigd ervan. Nu enkele maanden later kan ik zeggen: ik streef mijn dromen na! Ik heb beslist om een carrièrewending te doen, die voor velen heel vreemd aanvoelt. Maar voor mij voelt dit eindelijk als mezelf worden. Ik uit ook veel meer mijn echte mening en niet de mening die algemeen aanvaard is of verwacht wordt van mij.


Ik wil Kristien echt bedanken om mij dit te tonen!"


Axel Truyens