HEALING


Mindset en Healing 

Mijn visie


Ik geloof dat ieder mens alle antwoorden al in zich draagt maar dat het soms moeilijk kan zijn om ze zelf te ontdekken - vooral na crisis of trauma. Ik richt mij op mogelijkheden en het zetten van concrete stappen terwijl we onbewuste blokkades zichtbaar maken. Enkel als deze bewust worden, kunnen we ermee aan de slag. Het is mijn wens dat vrouwen zien dat ze uniek zijn, dat ze kunnen zijn wie ze echt zijn en toch weten dat ze nooit de enige zijn die ergens mee worstelt. 

Mindset & Healing


Na 10 jaar ben ik niet meer dezelfde coach - mentor - healer dan toen ik startte.

Je trekt mensen aan die op het level zitten dat ze door jou geholpen kunnen worden omdat jij op dat moment 7 stappen verder bent.


Omdat ik intussen meer complexe trauma's en blokkades behandel, heb ik besloten enkel nog met trajecten van min. 3 maanden te werken. 


Wat kan je van mij verwachten?


Samen met jou bekijk ik elke keer waar je op dat moment mee zit. Je put mee uit mijn jarenlange expertise, kennis, ervaring en ik gebruik de tools die nodig zijn voor wat zich op dat moment aandient.

(FKC, healing, Body Trauma Work, Systemische opstelling, doorbraakcoaching, ...)


We bepalen elke keer duidelijk jouw doel voor elke sessie en het totaaldoel van het hele traject. Jij bepaalt waar je naartoe wil en bent altijd degene die bepaalt wat het doel is van je coaching.

Dat kan business of privé zijn en het is mijn ervaring dat je business niet ok verloopt als er privé blokkades in de weg zitten - op welk vlak dan ook. 


Elke sessie is uniek.


Indien je een healing nodig hebt:


Je neemt plaats op de behandeltafel.

Ik stem me volledig af op jou en spoor (emotionele, fysieke, mentale, spirituele) blokkades op die jou op dit moment beperken.


Oud verdriet, pijn kunnen zo je lichaam verlaten zodat jij opgelucht verder kan.

Ik werk op zielsniveau en je krijgt toegang tot mijn kennis, wijsheid en ervaring.


Enkel als je bereid bent om het innerlijke werken aan jezelf aan te gaan, starten we.


Indien je emotionele en energetische blokkades hebt:


Ik check met FKC wat er bij jou vandaag behandeld mag worden zodat je verlost raakt van emotionele, fysieke, mentale, energetische ongemakken. Daarnaast werken we systemisch aan wat je wil bereiken. Ik werk enkel met vrouwen die gemotiveerd zijn (emotioneel, fysiek, mentaal, spiritueel en financieel) om echt te transformeren zonder excuses en klaar zijn voor de volgende stap in hun leven (ook al weet je nu nog niet hoe.) Traject 3 maanden                        1500€


"Ik sla mijn vleugels uit ! Het beste wat me gebeurde was jou ontmoeten op mijn pad. Ik volgde cursussen bij jou en dat bracht me dichter bij mezelf. Ik sta nu veel meer open voor dingen, doe en zie alles bewuster en geniet veel meer.     Schrijf dagelijks de dingen  op zodat ik ervaar hoe mijn dag eruit zag. Kom regelmatig 'wondertjes' tegen en aanvaard ze nu ook, zijn echt voor mij bedoeld. Voel nu ook echt dat ik er niet alleen voor sta en ik gewoon de hulp moet vragen die ik nodig heb en merk dat ik die ook krijg op allerlei manieren. Dus een welgemeende dank je wel voor al dat moois in mijn leven."Daniëlla Verhoeven


"Ik kwam de eerste keer voor een healing eigenlijk gewoon om te ontspannen en te genieten, zonder een specifieke klacht. De healing heeft wel heel wat losgemaakt en dit in de positieve zin. Ik ben die dag naar huis gereden met een mega smile! Ik zat vol energie en voelde me herboren. Ook de boodschappen die je meegaf hebben een enorme indruk gemaakt. Die dag zijn er verschillende mooie dingen op mijn pad gekomen. Laatst had ik voor de tweede maal een healing en ook deze keer heb ik er ongelofelijk van genoten. De olie die je tijdens de healing gebruikt en die ik nu ook thuis heb werkt enorm rustgevend op mij. Bedankt voor je luisterend oor, je onvoorwaardelijke liefde en je helende handen."


Lien Thonissen


"Voor ik Kristien heb ontmoet was ik bezig met wat anderen van mij verwachten. Niet echt met wat ik zelf wou. Ik vond dit ook heel normaal en dacht dat ik me gelukkig voelde, maar toch miste ik ergens iets. Ik zat ook volop in een echtscheiding. In mijn huwelijk had ik mij ook volledig aangepast aan mijn partner.


Ik ben Kristien toen op een workshop tegen gekomen en wist direct: Zij kan me helpen om me beter in mijn vel te voelen! Na de eerste afspraak was ik enkel nog meer overtuigd ervan. Nu enkele maanden later kan ik zeggen: ik streef mijn dromen na! Ik heb beslist om een carrièrewending te doen, die voor velen heel vreemd aanvoelt. Maar voor mij voelt dit eindelijk als mezelf worden. Ik uit ook veel meer mijn echte mening en niet de mening die algemeen aanvaard is of verwacht wordt van mij.


Ik wil Kristien echt bedanken om mij dit te tonen!"


Axel Truyens