SP Moederwonde healen

De Moeder-wonde healen

Online - zelfstudie - direct starten

Speciaal voor jou:

 • 10 Modules,
 • diepgaande analyse, oefeningen, reflecties
 • Aanmoedigingen en advies
 • Toegang tot de FB groep Rediscover your Soul waar je persoonlijke steun van me krijgt als je vragen hebt.
 • nu inschrijven en direct starten 


Investering: € 79 


Waarde: onbetaalbaar


10 Modules, tot aan de rand GEVULD met oefeningen, experimenten, schrijftips en affirmaties.

De moeder-wonde is verwoestend maar in de pijn kan je het medicijn vinden en je zal groeien en stralen met de littekens die je een sterkere, gelukkigere, krachtigere maar zachte vrouw maken>> Neem deel aan deze training>>

Wat in deze training zit:

 • Diepgaande analyse van de verschillende categorieën van gewonde moeders en identificeren van je eigen moeder-wonde(s).  
 • Onderzoek naar de relatie tussen sprookjes en de Moeder-wonde. 
 • Een uitgebreid overzicht van de levenslange emotionele impact van de moeder-wonde, incl. generatie verwondingen en de voorouderlijke vrouw.  
 • Begeleiding van de voordelen om door het rouwproces te gaan en details over hoe je kan rouwen, gevoelens van schuld en schaamte kan bevrijden en diep kan healen van een moeilijke moeder-dochter relatie. 
 • Inzichtelijke reflectie over hoe de moeder-wonde ons leven en relaties diepgaand beïnvloedt.  
 • Effectieve tools om de moeder-wonde trauma's te overwinnen en innerlijke rust en geluk te ervaren.  
🔥 BONUS 🔥 

voor deze cursus krijg je toegang tot de gesloten FB Groep Rediscover your Soul waar je ook coaching ontvangt en kennismaakt met andere studenten Schrijf je nu in voor maar € 79 !


Mis deze unieke kans niet!

Deze krachtige online training gaat over een herenigingsreis met je vrouwelijke ziel en je diepste zelf. Het gaat over verbinding met de voorouderlijke vrouwen en het begrijpen van de diepgaande relatie en het effect wat dit kan hebben op gewonde dochters. De moeder-wonde healen is een reis van moed en liefde om je verloren gevoelens terug te claimen, jezelf toestemming te geven om verdriet te hebben en je over te geven aan vergeving zodat jij verder kan in rust.Als je nu aankoopt, krijg je onmiddellijk toegang tot de ledenzone. Je kan dan direct beginnen. Je ontvangt elke dag de volgende les automatisch en je behoudt levenslang toegang tot alle lessen.


Innerlijke rust vinden na een Moeilijke Moeder Relatie, het kan echt!


"Ik had niks te verliezen voor deze prijs. Maar dat deze training me DIT zou opleveren? Neen, dat had ik niet durven dromen! Ik ben op 2 weken tijd door zoveel inzichten gegaan hoe ik over geld denk... niet moeilijk dat ik hard moest werken om geld te verdienen! Nu ga ik binnen een maand op vakantie omdat ik dat nu kan! Dankjewel Kristien om dit met ons te delen" Ingrid G. uit Zonhoven

"Uniek in België! Het werd tijd dat iemand ons dit hier eens kwam leren. Ik zat echt nog met de ouderwetse ideeën van mijn ouders dat ik hard moest werken om iets te verdienen. Wat een ontdekking deze lessen. Kristien, jij bent een inspiratie en ik kan je niet genoeg bedanken om mijn leven ZO om te gooien.Ik raad dit IEDEREEN aan." Greet B. uit Peer


Ik zeg niet dat je geweldig bent, ik help je er alleen aan herinneren!